Site Logotype

PERMANENT HÅRFJERNING

Slide

Hårreduktion med laser

Mange mænd og kvinder har mere hår på kroppen, end de egentlig ønsker. De fleste af os kender til, hvor tidskrævende det kan være at barbere eller vokse uønsket hårvækst. Desuden kan det være vanskeligt at holde huden glat og blød, og mange oplever, at der opstår irritation i form af røde knopper efter barbering. For folk med almindelig hårvækst kan permanent hårreduktion være en luksuriøs lettelse i hverdagen, hvorimod laserbehandling er for dem, der er plaget af særlig kraftig hårvækst. Permanent hårfjerning er et resultat, der varer ved.

Her hos klinikken tilbyder vi effektiv, permanent hårfjerning, så du bliver fri for uønsket hårvækst.

Vl IPL hårfjerning vikre for altid?

Permanent hårreduktion med IPL-laser (Intense Pulse Light) er en effektiv løsning til dig, der ikke ønsker, at den uønskede hårvækst skal komme retur. Højenergilyset ødelægger hårfolliklen, hvorfra hårene vokser. På denne måde kan der ikke dannes nye hår, og IPL hårfjerning vil have en utrolig god virkning. Lyset styres omhyggeligt for at sikre den korrekte pulslængde, bølgelængde og mængde af energi til at ødelægge hårsækken uden at gøre nogen skade. På denne måde fjernes fundamentet for at danne nye hår, og der vil derfor ikke vokse hår ud igen.

Hver enkelt laserbehandling reducerer en væsentlig mængde hår permanent. For at opnå optimal permanent hårfjerning, skal du have ca. seks – otte laserbehandlinger, alt efter din hårtype og hårmængde. Inden behandlingen startes undersøger vi din specifikke hudtype og hårvækst og kommer med et skræddersyet behandlingsforløb til lige præcis dit behov.

Untitled design 33
Slide

Hvor lang tid skal der gå mellem hver laserbehandling

Mellem hver laserbehandling skal du helst vente mellem seks til otte uger for at opnå det allerbedste resultat. Du vil hurtigt opleve, at hårene bliver færre og væsentlig finere efter hver enkelt behandling. Hertil bør man have i overvejelserne at laserbehandlinger generelt ikke bør foretages hvis du bliver udsat for meget sol både i tiden før og efter behandlingen. Dette skyldes, at din pigment kan ændres.

 

Før permanent laserhårfjerning skal du barbere dig på det pågældende område 24 timer før behandling. Det er nemlig ikke selve hårene, der skal behandles for at udføre permanent hårreduktion, men hårfolliklerne nede i underhuden, hvorfra hårene vokser. Derfor er det ikke nødvendigt, at hårene skal være udvokset under din laserhårfjerning.

Dette skal du huske før behandling:
Barbér dig cirka et døgns tid, inden du møder op på klinikken. 

Hårene skal barberes med en barberskraber. Det er meget vigtigt, at du ikke anvender en pincet eller vokser området, da hårene ellers ikke er til at få fat i.  

Må jeg bruge bedøvende creme, inden behandling med laser?

Det klare svar er et rungende nej. Hvis du bruger bedøvende creme under IPL behandling, vil du ikke være i stand til at mærke, hvordan laseren reagerer på din hud. I tilfælde af, at laseren er indstillet en tand for højt, er du dermed ikke i stand til at reagere på det. Behandleren har derfor ikke mulighed for at korrigere indstillingerne. Af denne grund fraråder vi altid anvendelse af bedøvende cremer under laserbehandling.

Permanent hårfjerning med laser er den perfekte løsning mod uønskede hårvækst. Du vil opnå en flot og blød hud uden atter at skulle generes af hår.

Untitled design 34